EMocionate’17 … Tot un èxit, em quedat molt contents!

Repetim: L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica greu, degenerativa, progressiva, invalidant i encara no té cura, dit això per si algú no ho sàvia ho no volia saber-ho, el que cal és recerca molta recerca i investigació molta investigació, i per tant falten diners, molts diners.

És molt d’agrair, molt digne i diu molt de les persones implicades amb aquest tema i d’altres similars que fem el possible i més per generar recursos, il·lusions , diners, i el que calgui a costa de petits granets de sorra, però la platja no creix lo suficientment rapida, sobre tot per als afectats i les seves famílies. A manera personal no crec que sigui aquesta la manera.

La associació Treball de Vida, associació d’afectats per l’Esclerosi Múltiple del Barcelonès Nord i Maresme va organitzar un acte benèfic a la Sala Luz de Gas, molt reconeguda a Barcelona, per recollir diners per a la investigació.

Amb l’ “alma mater” la Cristina Castrelo al davant com organitzadora de l’Acte, un grup d’artistes, l’Antonio Iniesta – Josep Mas “Kitflus” -Indika – Joana Amaro – Joana Mas – Juan Ramírez – Con otro aire – Anamar -Mina con su Banda – Patxi Leiva – Mixael Cabrera – i la Desfilada de Moda Flamenca Casa Candela -, varen col.laborar i espero no deixar a ningú. També hi havia una fila cero per fer donacions.

El concert -festa- acte benèfic, va agradar molt a tots els assistents i van demostrar una vegada més que amb ganes i implicació per part de tots, començant per l’associació Treball de Vida, la seva Junta i els associats amb les seves famílies al capdavant -si que és pot-.

Moltes gràcies, molta il.lusió i molta salut per a tothom.

     

Algunes dades importants:

  • Van assistir al concert unes 250 persones
  • Vam recaptar un brut d’uns 4.500 €
  • Mantindrem oberta la possibilitat d’aportacions fins a l’1 de setembre que tancarem el procés, realitzant la donació resultant per la recerca a Can Ruti.
  • Des de aquí donem les gracies a tothom ???, de tot COR!

I volem afegir l’enllaç de prensa de ÀreaBesòs.com, amb el article i fotografies de la seva redacció.

I l’accés a YouTube de Patxi Leiva amb ‘El Ritmo’… vídeo oficial i lletra

Comparteix això:

One comment on “EMocionate’17 … Tot un èxit, em quedat molt contents!”

Deixa un comentari