Dinar de Nadal

Èxit aclaparador total !

Desprès de llegir i escoltar la opinió de la majoria de persones, érem una quarantena, està clar que la trobada del dia 10/12/16 va esser un èxit des de tots els punts de vista, començant per l’organització; molt bona la localització del restaurant, fàcil de trobar, mol bé per aparcar, el local ampli, el servei molt correcte, el personal amable, els serveis adequats, el menjar bo, la beguda també, l’ambient divertit, etc.

Amb aquest escenari, no podia ser de cap altra manera, que el grup humà que formem , no sortís encara més enfortit, per buscar, trobar i realitzar objectius que segur és poden aconseguir, clar que sí.

!!! A disfrutar tots !!!

En preparació … Fira de NADAL

Com no podia ser d’un altra manera en aquestes dates estem preparant tot de manualitats per poder presentar la nostre feina en una fira.

Aquest any ens presentem a la Fira d’artesania d’El Masnou – Nadal 2016, organitzada per “Fem Fira El Masnou“, els dies 17 i 18 de desembre (dissabte i diumenge). Estarem instal.lats, en principi, al carrer Roger de Flor / Ctra. Barcelona / Plaça Llibertat.

Continue reading