Qui som?

Ens presentem… Som Treball de Vida, una associació nascuda de la gent i per la gent. Un grup de coneguts amb un punt en comú… la malaltia que patim, L’Esclerosi Múltiple.

Desprès de trobades informals durant més d’un any, em cregut convenient donar un pas al front i obrir-nos a tots aquells que estiguin amb la mateixa situació o similar a nosaltres, amb l’ànim de fer pinya, compartir experiències, donar suport moral, i com no… passar-ho el millor possible entre tots.

La nostra historia comença el 2014 com a persones que fem rehabilitació a Can Ruti, ens coneixem, creem un grup de contacte, aprofitant les noves tecnologies (WhatsApp).

Posteriorment, a part del contacte diari per WhatsApp, anem fen trobades per xerrar entre nosaltres, acompanyats d’un bon berenar o cafè.

Desprès d’aquesta etapa, a finals de 2015, ens plantegem de buscar un local de trobada, ens posem en marxa i contactem amb diversos organismes: Can Ruti, el CAP i l’ajuntament de Sant Adrià de Besòs, … Finalment aconseguim un local, compartit, per un dia a la setmana… FANTÀSTIC!

I per continuar, el 15 de gener de 2016 ens consolidem com a associació. Un altre repte començat.

Ara ens dediquem a fer treballar l’associació, organitzem activitats, xerrades, sortides, …

… I en això estem… Continuem…

 

Resum de la nostre historia:

xx.2014 – Inici com a “grup de coneguts”
12.2015 – Local propi
01.2016 – Constitució com Associació