Xerrada: Treball (ONCE)

 

Amb la seva ferma col.laboració i ajuda vers les persones amb discapacitat i sempre tenint en compte la igualtat i no discriminació de cap d’elles, la fundació ONCE posa a l’abast de les persones que ho necessitin molta informació i formació per la inclusió a la vida laboral i per tant a la vida del dia a dia de les persones amb discapacitat.

El senyor Carlos Perdigón (Técnico de Inserta Empleo – Fundación ONCE) ens va fer una completa exposició de totes les possibilitats, i en són moltes, que es troben a traves de l’ONCE i les nombroses empreses que formen la fundació i amb l’Estat al darrera.

Tot comença amb la venda del famós cupó però al darrera hi ha l’ajuda, formació, col·laboració, coneixements, tecnologia, sanitat, assistència tècnica i jurídica i molts més mitjans per ajudar a les persones amb discapacitat que ho necessitin.

La nostra malaltia forma part de les discapacitants i per tant és complicat accedir al món laboral, encara que com el grau és molt variant i cada persona un món, tot és possible i aquí és on entra la fundació ONCE i el seus recursos.

L’assistència a la xerrada, per part nostra va ser de força socis i va servir per fer companyonia i compartir més coneixements.

Ponent: Carlos Perdigón Cacho – Técnico de ‘Inserta Empleo’ – Fundación ONCE
Web:  https://www.portalento.es/
PORTALENTO: Plataforma para la inserción y formación de personas con capacidades diversas

Comparteix això:

Deixa un comentari