Xerrada: “Rentat las dents!”

La nostra companya Elsa Bottini, ens ha fascinat amb tot el seu coneixement en la materia, i el seu saber comunicatiu, i ens ha ensenyat el perquè ens tenim que rentar les dents amb freqüència.

Amb una exposició de l’evolució del ser humà i les seves formes d’alimentar-se i per tant de fer treballar la seva dentadura, des de els temps pre-històrics fins als nostres dies, ens fa veure la necessitat d’ajudar a les nostres dents per tenir una dentadura adecuada per mols anys.

Amb explicació de tot tipus d’afeccions a la boca, costums actuals i personals, aliments, … vam veure tota la quantitat d’agressions que arriba a patir la nostra boca, les nostres dents.

Ara tenim tots nosaltres els coneixements sobre com estan formats les nostres dents. També el dany que pot provocar els aliments que actualment prenem de forma habitual (veure: sucres, …). I finalment, com minimitzar els seus efectes amb un bon rentat de dents, periòdic, efectiu, constant.

També vam veure els estris dels que ens podem fer servir per una bona neteja bocal, a més a més del nostre amic el raspall de dents (elèctric), i el dentífric, el fil dental i els raspalls interdentals, per acabar de forma professional amb el nostre amic WaterPik, o WatherJet o Irrigador bocal (per mí aquest es nou).

Des de aquí volem donar les gràcies a la nostra companya Elsa per la seva participació en aquesta activitat 

Comparteix això:

One comment on “Xerrada: “Rentat las dents!””

Deixa un comentari