TdeV a la Fira d’artesania d’El Masnou

FiraArtesania2016Buenos días , estos días de Fiesta Mayor en El Masnou , hemos estado en la feria de artesanía ,como asociación, vendiendo las cosas tan bonitas que hacemos con, a veces, nuestras temblorosas manos.


Han sido dos días muy agradables por el entorno y las personas … yo creo que ha sido muy gratificante.

Muchas gracias a todas las personas que han colaborado con nosotros y como no el agradecimiento a los organizadores de la feria. Gracias.

 

IMG-20160702-WA0015 IMG-20160702-WA0013 IMG-20160702-WA0010

Además, desde aquí, queremos hacer llegar a todos los socios el escrito de ánimo y agradecimiento que nos ha hecho llegar la Piti (la Maria Rosa Poch), una de las organizadoras del evento:

Gràcies una vegada més, a tots els que heu participat a la fira d’artesania de la festa Major, sigui com a firaire o com a públic, es un plaer, encara que a vegades molt costos, organitzar-la i veure com la gent i participeu.
Hem tingut moltes activitats i sabem que les heu disfrutat, ja sabem que el poble durant la festa major i ha moltes activitats, però malgrat tot sempre trobeu una estoneta, per vindrà a veure’ns.
Voldria fer un incís, personal, he tingut el immens plaer d’estar a estones el costat dels companys de TREBALL DE VIDA, una associació dedicada el malats d’esclerosis múltiple i veure l’empenta que tenen, ens tindria de servir d’exemple, he dit malalts, però en sembla un terme que no els identifica.
Han estat a la fira complint els horaris establers, en retornat i ajudat a recollir el material que se’ls va deixar, sense queixar-se i han marxar , evidentment cansats com tots, som moltes hores , amb un somriure a la cara .
Molts tindríem que aprendre d’ells , jo tinc la “sort” de gaudir de l’amistat d’algun d’ells i he de dir que em dona, dia a dia, una LLIÇÓ DE VIDA.

Podemos estar todos muy orgullosos! Gracias Piti  😉

Fira d’artesania … El Masnou … 2 i 3 de juliol de 2016
Enllaços:
Fem Fira
Ajuntament d’El Masnou

Comparteix això:

Deixa un comentari