Ordre a casa
… Ordre a la vida

La setmana passada  vàrem tenir la visita programada per ensenyar-nos  a  posar “ORDEN”, una xerrada/taller respecte a un tema interessant, a càrrec d’Esther Torras organitzadora professional.

Es va començar per allò que és mes lògic, buidar la farmaciola, tot el que estava caducat fora i per reciclar a continuació vàrem seguir per l’armari de roba, aconsellava posar la roba als penjadors per colors, mides, temporada, antiguitat, etc. fins reduir la presencia a la vista només del que fem servir, seguim per la cuina paelles, pots, cassoles, plats, gots, estris varis, fins i tot la coberteria que ens varen regalar i que ja no fem servir, i així anar seguin fins aconseguir buidar una bona pila d’objectes i pensar aquí li pot fer més falta i fer donació.

La jugada era la mateixa, amb qualsevol cosa material, espiritual, personal, intima……..

El cas és que et sentis mes feliç utilitzant només allò que és imprescindible.

Durant la sessió van sortir moltíssim exemples més, sempre amb la mateixa línia.

L’Esther Torras va organitzar la xerrada de manera molt agradable i divertida, vàrem acabar molt contents.

Web:  esthertorras.com
Facebook:  esther.torras.organizadora.profesional
Instagram:  esthertorras
Pinterest:  estherorganizatucasa

 

Comparteix això:

One comment on “Ordre a casa
… Ordre a la vida”

  • Para mi fue una charla muy interesante,consejos útiles y prácticos para mejorar nuestro entorno tanto material como personal.Mencionar lo buena profesional que es Esther Torras,explico de una manera muy amena como podemos mejorar nuestra vida con pequeños cambios en nuestro entorno.

Deixa un comentari