Marató d’activitats

Els dies 27 i 28 de Maig, l’associació és va proposar fer una marató de diferents activitats com a part de la celebració del DIA MUNDIAL DE L’ESCLEROSI MÚLTIPLE  (31 de maig).

Entre setmana ja és varen tenir diferents trobades més formals entre institucions, com l’Institut Trias i Pujol , la Creu Roja , l’Ajuntament de Sant Adrià i l’Ajuntament del Masnou.

I aquí comença la marató del cap de setmana. A les 08:30 h. un grup de valents ja estaven muntant les “paradetes” a la Plaça de la Vila de Sant Adrià del Besos on estava previst fer un seguit d’activitats. Una darrera l’altra , Geganters de Sant Adrià, Relaxació Ments Lliures , Ball de Saló Sant Adrià , Coral l’Arc de Sant Adrià, tot això amb l’exposició de Treballs Manuals fets pels membres de l’Associació Treball de Vida, amb sorteig d’un pernil inclòs; per acabar al migdia.

A l’endemà, tornem-hi, aquesta vegada a El Masnou, el mecanisme va ser el mateix, muntar les “paradetes” ben d’hora a la Plaça de la Llibertat i van començar els actes, Els Geganters del Masnou van obrir plaça seguits de la resta d’activitats, Relaxació Ments Lliures, Música Country a càrrec de Luz de Alba, Cor Can Malet, Màgia: Mag Oscar i David Cano i com a Sant Adrià, exposició de Treball Manuals fets pels membres de l’Associació Treball de Vida i també el pernil, ah i tenint la participació dels nostres col.laboradors de la Creu Roja i d’Amigo24; a les 14h recollíem.

Va ser un molt bon entrenament per competir contra les pròximes “maratons” que ens trobarem, el resultat del repte no podia ser res més que una Victòria per al grup. Enhorabona a tothom. HO ACONSEGUIREM.


Participants a Sant Adrià de Besòs:

“Els Geganters de Sant Adrià” i TdeV “Mª Àngels Castillo” (Relaxació) i TdeV “Ball de Saló de Sant Adrià” i TdeV
“Coral L’Arc de Sant Adrià” i TdeV ‘Paradeta’ de TdeV

Participant a El Masnou:


“Els Geganters d’El Masnou” i TdeV
 “Mª Àngels Castillo” (Relaxació) i TdeV “Luz de Alba” i TdeV
 “Cor Can Malet” i TdeV “Mag Oscar i David Cano” i TdeV  “Creu Roja d’El Masnou” i TdeV
‘Paradeta’ d’Amigo24 ‘Paradeta’ de TdeV
Comparteix això:

Deixa un comentari