Dia de cinema… “100 metros”

100-metros-cartel-definitivo-760x360Avui, desprès de l’estrena de la película la setmana passada, a la qual ja van anar alguns de nosaltres, i aprofitant el dia del espectador, un bon grup de socis de l’associació, 13 persones, vam anar a veure la película “100 metros”, al Màgic de Badalona.


Com sabeu es una película que parla d’una persona amb Esclerosi Múltiple, d’aquí el nostre interés.

Va ser molt emotiva i entretinguda (amb aires de bon humor i, sobre tot, molta superació personal que tots nosaltres, en la nostra mesura, tenim que adoptar).
La nostra companya Maite Duro ha comentat:
“A mi personalmente me ha encantado, ha habido un trato muy especial con la enfermedad y han sabido mezclar la sonrisa con la emoción y han hecho que los personajes se hayan metido profundamente dentro de la enfermedad. Para mí es una película especial supongo que igual que para todos vosotros 

A més a més, alguns dels nostres socis i companys van participar en el seu rodatge, com a extres… encara que al final només em ‘detectat’ al companys Àlex i Mònica (… i em comenten que també han sortit Maite, Cristina, Rosa, … )… Moltes hores de rodatge de moltes persones… al final, pocs segons d’alguns, es el que té el cinema!
Encara i això, una gran experiència per els participants.

Ara, altres companys aniran anant al cinema a disfrutar, com nosaltres, de la película.

Bé, vam passar una estona agradable… repetirem l’experiència.
Salud.

Comparteix això:

Deixa un comentari