Assemblea Extraordinaria 2021. Nova Junta


Ordre del dia:

  • Elecció de la Nova Junta
 

Dades:

  • Data: 29.10.2021
  • Hora: 17:30
  • Lloc: Local TdeV
 

Documents:

 

18/10/2021:
Os demanem la màxima assistència.

Aprofitarem la presencialitat de l’acte per repartir la lotería individual.

Os esperem a tots,
Junta TdeV


POST-COMENTARI… 29/10/2021:
Es va celebrar l’assemblea i es va aprobar, per unanimitat, la nova Junta.
Diego, Elsa, Álex, Ana y Mayte… Enhorabona a tots i força per aquesta nova etapa de TdeV

Re-Tornada 2021


Sant Tornem-hi !!!

(Per fi podem treure l’entrada de la “Covid” de la capçalera del nostre blog, ja tocava).

Encara que ja vam començar la tornada “pos-covid” en setmanes anteriors, de fet vam tornar el divendres 14.05 amb totes les mesures de seguretat (mascarilla – distància – higiene – aforo 6 persones), i posteriorment em passat a 10 persones, aquest divendres em re-celebrat aquesta tornada.

Café abans de entrar, dintre xerrades amb histories de la (puta) mili, sortides a concerts, i demés desitjos, … (amb mascaretes i distància, excepte per la foto, ep!!!), i  refresc a la sortida. Una tarde de re-trobada desitjada.

Esperem la re-incorporació de la totalitat dels socis (Això es una CRIDA ).

 

Des de aquí volem desitjar una pronta recuperació als nostres companys que estan convalescents, així com a aquells que han perdut un ser estimat. Ànims a tots i força per continuar endavant  

 

CORONAVIRUS. Noticias importantes para nuestros socios.

*  09.05.2021  *****

TdeV torna a obrir les seves trobades en el local el proper 14.05.2021

  • Encara en format limitat pel coronavirus: Accés amb control de temperatura i gel; dins amb distància de seguretat i mascaretes.
  • L’accés estarà limitat a 6 persones, per la qual cosa farem una llista d’assistència i limitarem, por ordre de llista, les persones a accedir cada dia de trobada.
  • Seran els divendres, com sempre, però només en horari de 2 hores, de 17h fins a 19h.

TdeV vuelve a abrir sus encuentros en el local el próximo 14.05.2021

  • Aún en formato limitado por el coronavirus: Acceso con control de temperatura y gel; dentro con distancia de seguridad y mascarillas.
  • El acceso estará limitado a 6 personas, por lo que haremos una lista de asistencia y limitaremos, por orden de lista, las personas a acceder cada día de encuentro.
  • Serán los viernes, como siempre, pero solo en horario de 2 horas, de 17h hasta 19h.

 

TdeV quotes: Referent als pagaments trimestrals a l’associació, seguiran sense ser cobrats fins a nou avís. TdeV cuotas: En lo referente a los pagos trimestrales a la asociación, seguiran sin ser cobrados hasta nuevo aviso.

 

Salud,
Junta TdeV

Continue reading

FESTA FAMILIAR SOLIDARIA

Avui hem assistit a la població de Masnou, a una “FESTA POPULAR FAMILIAR” en benefici de la Fundació Escrostissi Múltiple “FEM”, sent un èxit d’assistència de públic, i de companys que s’han sumat a l’acte amb la seva col·laboració a la taula de l’associació , intercanviant inquietuds i oferint les manualitats realitzades pels nostres associats, finalitzant l’esdeveniment amb un dinar.

Continue reading

ENS POSEM A TREBALLAR

Aquest divendres comencem a treballar intensament per preparar manualitats per el Sant Jordi.

Durant les sessions que tenim per davant, ens dedicarem a preparar diversos objectes realitzats en conjunt per tots els socis assistents a l’associació. Això ens permetrà, gaudint de les tardes dels divendres, i amb les possibilitats que tingui cadascú, anar treballant i realitzant diverses manualitats.

Aquest divendres hem preparat unes roses precioses i em preparat unes càpsules de cafè per altres manualitats en preparació.

Més informació … AQUÍ