EMocionate’17 … Tot un èxit, em quedat molt contents!

Repetim: L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica greu, degenerativa, progressiva, invalidant i encara no té cura, dit això per si algú no ho sàvia ho no volia saber-ho, el que cal és recerca molta recerca i investigació molta investigació, i per tant falten diners, molts diners.

És molt d’agrair, molt digne i diu molt de les persones implicades amb aquest tema i d’altres similars que fem el possible i més per generar recursos, il·lusions , diners, i el que calgui a costa de petits granets de sorra, però la platja no creix lo suficientment rapida, sobre tot per als afectats i les seves famílies. A manera personal no crec que sigui aquesta la manera.

La associació Treball de Vida, associació d’afectats per l’Esclerosi Múltiple del Barcelonès Nord i Maresme va organitzar un acte benèfic a la Sala Luz de Gas, molt reconeguda a Barcelona, per recollir diners per a la investigació.

Amb l’ “alma mater” la Cristina Castrelo al davant com organitzadora de l’Acte, un grup d’artistes, l’Antonio Iniesta – Josep Mas “Kitflus” -Indika – Joana Amaro – Joana Mas – Juan Ramírez – Con otro aire – Anamar -Mina con su Banda – Patxi Leiva – Mixael Cabrera – i la Desfilada de Moda Flamenca Casa Candela -, varen col.laborar i espero no deixar a ningú. També hi havia una fila cero per fer donacions.

El concert -festa- acte benèfic, va agradar molt a tots els assistents i van demostrar una vegada més que amb ganes i implicació per part de tots, començant per l’associació Treball de Vida, la seva Junta i els associats amb les seves famílies al capdavant -si que és pot-.

Moltes gràcies, molta il.lusió i molta salut per a tothom.

     

Algunes dades importants:

  • Van assistir al concert unes 250 persones
  • Vam recaptar un brut d’uns 4.500 €
  • Mantindrem oberta la possibilitat d’aportacions fins a l’1 de setembre que tancarem el procés, realitzant la donació resultant per la recerca a Can Ruti.
  • Des de aquí donem les gracies a tothom ???, de tot COR!

I volem afegir l’enllaç de prensa de ÀreaBesòs.com, amb el article i fotografies de la seva redacció.

I l’accés a YouTube de Patxi Leiva amb ‘El Ritmo’… vídeo oficial i lletra

One Response to EMocionate’17 … Tot un èxit, em quedat molt contents!

  1. […] El pasado viernes día 20 de octubre, tuvo lugar el acto de entrega del dinero recaudado por el concierto benéfico “EMociónate por la Esclerosis Multiple” celebrado en la sala Luz de Gas en el mes de Junio (link). […]

Deixa un comentari