Monthly Archives: Desembre 2017

Festival Solidario 2017 a favor de la Asociación de Esclerosis Múltiple “Treball de Vida”

Este 16 de diciembre se celebró en el Centre Cívic La Florida de Santa Perpetua de Mogoda el “Festival Solidario 2017 a favor de la Asociación de Esclerosis Múltiple del Barcelones”.

Este festival ha sido promovido por el Centro Cultural Andaluz de Santa Perpetua de Mogoda. Cuatro horas de festival cargado de demostraciones de baile flamenco de todas las edades, así como actuaciones en directo, todo ello por una buena causa.

Muchas gracias a todos los que habéis organizado y actuado en el evento.

 

Para más información del Centro Cutural Andaluz de Sta. Perpetua y ver fotos del evento dirigiros al siguiente link.

 

Xerrada: “Drets i Deures en Salut”

Aquesta vegada ha sigut l’associació de la Gent Gran de Sant Adrià de Besòs, amb el seu president Cristobal, qui ens ha convidat a aquest acte.
Les dues associacions, Gent Gran i Treball de Vida, vam ser partícips d’aquesta interesant xerrada.

L’Anna i la Montse (del CAP de Sant Adrià de Besòs), ens van presentar la Carta de Drets i Deures en referència a Salut.

Amb una complerta exposició dels 10 ambits essencials de aquesta carta (podem veure més informació aquí).

 

FUM, FUM, FUM!

No era el 25 de desembre, però quasi la majoria de socis i les seves famílies del grup Treball de Vida ens vàrem trobar per celebrar junts el Dinar de Nadal que per segona vegada a la Historia hem fet al voltant de aquestes dates.

Va ser un goig veure’ns un altre cop, aquesta vegada al voltant de una taula plena de menjar, begudes, rialles i bon humor.

Fira de NADAL a El Masnou

Quin dia mes ple. Dia sencer, matí, tarda i quasi nit. 12 hores al complert!

Ple de fred, milt de fred (sobre tot al matí), d’encant, de gent, d’activitats, de participació, … de satisfacció i alegria.