Monthly Archives: Abril 2017

Sortida al Cim de les Àligues

La mañana del 29 de abril, un grupo formado por 16 personas entre afectados y acompañantes, nos subimos a un microbús preparado para el transporte de compañeros en silla de ruedas.

Celebració Aniversari i Sant, professora Neuro-Lingüística

Amb l’excusa de celebrar alguna cosa, i com no podia ser d’altra manera, divendres, desprès de la sessió de Neuro-Lingüística donada per la Montse i la Maria, vam celebrar el sant i l’aniversari de la primera, la Montse Vila, i vam fer una mica de xivarri al bar de l’associació.

Una mica de pastis i coca. Una mica de cava. Uns quants detalls de regal. I… molta ALEGRIA!!!

Tots ens ho vam passar molt bé. Felicitats MONTSE, i a totes les Montserrats.

Diada de Sant Jordi

Aquest any no em celebrat, públicament, la diada de Sant Jordi com associació.

No obstant, si em fet una serie petita de manualitats de roses, no podia ser d’un altre manera, i la hem repartit entre els nostres col.laboradors i persones properes.
Un altre any ho farem més extens i adient.

Aqueste fotos son de les manualitats realitzades.

BON SANT JORDI

Assemblea de Socis i Socies

Desprès d’haber complert el primer any de vida de la nostra associació, em celebrat la nostra primera assemblea de socis i sòcies per exposar el que s’ha fet durant el any 2016.

Tots teniu a la vostra disposició el document MEMORIA-2016, amb tota la informació donada en aquest acte.
També, os recordo, teniu les actes de les diferents reunions de Junta o de Socis celebrades fins avui. (Ja sabeu, a la zona exclusiva de socis).

Esperem poder fer moltes més com aquesta.

Salutacions,
LA JUNTA

Xerrada: Treball (ONCE)

 

Amb la seva ferma col.laboració i ajuda vers les persones amb discapacitat i sempre tenint en compte la igualtat i no discriminació de cap d’elles, la fundació ONCE posa a l’abast de les persones que ho necessitin molta informació i formació per la inclusió a la vida laboral i per tant a la vida del dia a dia de les persones amb discapacitat.